Om Mig

Hej.

Hvor er jeg glad for at du har fundet vejen frem til min hjemmeside.

Mit navn er Morten, jeg er 34 år gammel og bor i den jyske tekstilby Herning. Jeg har en uddannelse som musiker og musiklærer for børn fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Her har jeg lært alt muligt om musik, koncerter og undervisning, særligt med børn. Min børnemusikunderviser hed Tine Mynster og så modtog jeg også fantastisk undervisning af Torben Jensen, han er uddannet under Leif Falks vinger, som jeg også har haft glæden af at bruge tid sammen med.

Der er rigtig mange børn, der har hørt mine sange, og mange pædagoger og voksne har gået og sunget mine sange efter jeg har været på besøg. Det er rigtig dejligt at vide, for jeg skriver næsten alle de sange jeg spiller selv. Det er sådan jeg mener, man laver den mest brugbare børnemusik. Man kan altså godt regne med, at der er en masse splinter nye børnesange på programmet, hvis jeg kommer og spiller, leger, synger, danser og hvad vi nu ellers kan finde på.

Det er ekstra sjovt at lave børnemusik, når både børn og voksne gider lege med, og jeg elsker når folk har sjove idéer og projekter der skal laves.

Som hvis nu der skal spilles en koncert om bøger på et bibliotek, eller der er en børnehave hvor alle børnene vil spille på trommer, eller når de små børn gerne vil danse og vinke, eller når det er jul og nogen gerne vil have julemusik, eller når de voksne gerne vil forstå hvordan jeg laver musik med børn, eller når nogen mangler en sang der kan få de små børn til at danse, eller en sang hvor man kommer ud og flyver, eller man gerne vil dyrke lidt motion nu man alligevel er til koncert. Ja jeg kunne blive ved, for der er ikke grænser for hvad der kan være sjovt og musikalsk!

Når jeg ikke laver børnemusik, laver jeg rigtig megen anden spændende musik og undervisning, det kan du læse meget mere om på min personlige hjemmeside www.mortenmosgaard.dk eller på min firmahjemmeside www.jaevn.dk.

Tak fordi du kiggede forbi!