Smag for leg

I efteråret 2010 skrev jeg en række sange, inspireret og styret af Stine og Ditte fra DGI-Østjyllands projekt Smag for leg. Sangene er en del af et større “Smag for leg” sundhedsprojekt, hvor Stine og Ditte har samlet lege, sange og læring om mad og sundhed i en let form til børnehavebørn, pædagoger og forældre.

Smag for leg sangene er senere blevet til en koncertform med Morten Musik Band, en koncert der i højt tempo byder på masser af leg, bevægelse og ikke mindst velspillet musik, med andre ord – en koncert som kan nydes af både børn og voksne. Læs mere om koncerten her.

Sangene venter endnu på at blive udgivet som download igennem DGI, så ind til videre må i nøjes med en lille kigger, samt tekster og noder til alle sangene.

Lyt

[audio:04 Grontsagsgymnastik.mp3|titles=Grøntsagsgymnastik|artists=Morten Musik] [audio:05 Sgu vi ikke ta og lege smoothie.mp3|titles=Sgu vi ikke ta og lege smoothie|artists=Morten Musik]

Download

Smag For Leg – Tekster

Smag For Leg – Tekster med Akkorder

Smag For Leg – “Mit hjerte slår i mit bryst” (Node)

 

Indlæg om Smag for leg

Verdenspremiere og Cirkus Pip

Morten Musik og De Musiske Kokke

Splinter nye børnesange på vej: Smag for leg

2 thoughts on “Smag for leg

  1. Vi har oplevet smag for leg i den gamle børnehave. Nu skal vi have madprojekekt i den nye børnehave. I den forbindelse kunne jeg tænke mig din musik. Kan den købes af institutionen?
    Vh Gitte

  2. Hej Gitte

    Sangene kan stadig købes hos DGI i deres netbutik. Det skal dog siges, at der senere på året udkommer en genindspilning af alle Smag for leg-sangene. Det glæder jeg mig meget til 🙂

    Vh
    Morten

Comments are closed.