Morten Musik – Musik og Bevægelseskoncert

Musik og bevægelseskoncerten er en solokoncert målrettet børn i alderen 3-8 år. Koncerten er fyldt med mine egne børnesange og har fokus på dans, leg og bevægelse i kombination med lytte-elementer. Der er en bred vifte af genremæssige referencer og en sikker afstikker til hip hop verdenen med håndtegn og attitude, helt sikkert. Koncerten vil byde på alt fra dans til fælles-rap og afsluttes med et afslapningselement for at tage børnene ned igen, og lave en tydelig afrunding af koncerten.

Til koncerten dukker jeg op præcist som jeg altid ser ud sammen med min Caron (trækasse), en kasse med dyr og min guitar. Koncerten afvikles akustisk og egner sig derfor ikke til store forsamlinger, men er helt perfekt til mindre arrangementer (op til ca. 50 børn).

Sagt om musik og bevægelseskoncerten for 3-6 år:

“Vi fik besøg af Morten i vores børnehave, og børnene var meget spændte. Morten var super til at fange børnene fra 1. sekund. Børnene grinede, hyggede sig og kunne slet ikke lade være med at deltage. De forskellige aktiviteter var fint tilpasset til børnenes alder og formåen. Vi havde alle – store som små – en meget positiv oplevelse, og vi kan helt klart anbefale Morten til andre institutioner.”

– Venlig hilsen Børn og personale i Mini-Troldhøj, Storvrode

Er du interesseret i at vide mere om Musik og Bevægelseskoncerten, så send en mail eller ring og høre nærmere morten@mortenmusik.dk eller 28 40 66 95.

2 kommentarer til “Morten Musik – Musik og Bevægelseskoncert”

  1. Hej
    Jeg er mor til en dreng på 6 år.
    Han spørger om du giver koncerter her i foråret som han kan komme hen og se?

    Venlig hilsen
    Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *